8
Jan

Inloopbijeenkomst op woensdag 17 januari 2024

Op woensdag 17 januari 2024 organiseren wij een inloopbijeenkomst op. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Wat gaat er gebeuren?  
Een deel van het gebied ten noorden van de Buitenweg maakt plaats voor nieuwbouw. Het plan ‘Straathof’ bestaat uit 30 woningen, waarvan 21 koopwoningen en 9 sociale huur- woningen. De woningen zijn verdeeld over verschillende bouwblokken. Deze worden zorgvuldig ingepast in de omgeving. Met de ontwikkeling wordt ingespeeld op de grote woningbehoefte en het bevorderen van de doorstroom in de gemeente Kaag en Braassem en Rijpwetering in het bijzonder. Daarnaast is er veel aandacht voor het creëren van een gezonde leefomgeving met aandacht voor groen en water.  

Inloopbijeenkomst op 17 januari  
Op woensdag 17 januari organiseren we een inloopbijeenkomst over de ontwikkeling van de Straathof. U kunt op elk tijdstip tussen 18.00 en 20.00 uur binnenlopen (vooraf aanmelden is niet nodig). 
 
Datum: Woensdag 17 januari 2024  
Tijd      : Inloop tussen 18.00 en 20.00 uur  
Locatie: Stichting Plein 13 (Pastoor van der Plaatstraat 13a) te Rijpwetering  
 
Tijdens deze bijeenkomst volgt u een route langs panelen met impressies van, en informatie over de woningen, openbare ruimte, parkeren, (bouw)routing en de planning. Thunnissen, de architect en de gemeente zijn aanwezig om het plan toe te lichten en uw vragen te beantwoorden. Ook zijn we benieuwd naar uw wensen op het gebied van de architectuur. Er zullen meerdere stijlen worden gepresenteerd.   

We zien u graag op woensdag 17 januari.  


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring